Retreat 8.-9.-10. marts 2019

Pris 2.600,- per person i delte værelser

(max 10 deltagere)

Tilmelding: Skriv til lene@beyond-words.dk

Hvad får du:

 • 2 overnatninger på Kirsebærgården i naturskønne omgivelser
 • Mange timers flowøvelser, yoga og meditation
 • Fuld vegetarisk forplejning: Morgenmad, frokost, aftensmad, te og snacks.
 • Socialt samvær, nye bekendtskaber.
 • En weekend tilegnet (selv)kærlighed.
 • Undervisning af 2 forskellige undervisere med hver deres dybe ekspertise.
 • Et kærligt, trygt og roligt forum, hvor du kan læne dig tilbage og tage imod.
 • Mulighed for en gratis coaching-session hos Eliana eller en psykoterapeutisk session hos Lene. Efter først til mølle princippet.

♥Hjertets♥

♥flow- og yogaretreat ♥

 

Velkommen til tre dages retreat 8.-9.-10. marts 2019 med fokus på naturen og hjertet!

Vi fornemmer slutningen af vinterhiet; det tidlige forår er straks på vej. Vi læner os ind i naturens og i hjertets rum i Kirsebærgårdens indbydende rammer. Vi udforsker med krop og sjæl og lander trygt og dybt. Vi kommer til at fokusere på hjertet opmærksomt i nuet og dets kraft. Vores arbejde med kroppen via slow flow hatha yoga og skønne bindevævsøvelser inviterer dig til åbenhed, tilgivelse, frihed og empati. Vi arbejder med at forløse, åbne og styrke din krop og dit hjerte. Vi nyder skønne vegetariske retter som vækker vores smags- og lugtesans. Endelig starter og afrunder vi hver dag med dialog, så du også kan integrere det nye gennem ord. Glæd dig!

Vi undersøger:

 • hvordan vi er forbundet med naturen – at finde sig kærligt og afslappet til rette i den afsluttende del af vores vinterhi. At mærke Jordens kvaliteter, dyr og planter i dvale – dele af dig selv i dvale. Genfinder styrke og solid grund, der kan hjælpe, når det bliver svært.
 • hvordan vi kan forbinde os stærkere med hjertet – mærke og genkende det stærke, sunde og åbne hjerte bag dit måske sårede hjerte. Arbejde med kærlighed, tilgivelse, empati og frihed. Enkle, stærke øvelser kombineres med meditative øjeblikke, så du opnår at mærke effekten og synke dybt ind i dig. Hvordan kan du rumme dit hjerte hvis det er fyldt med uro, tvivl, smerter. 

Hvem er du?

Du elsker yoga og ønsker en yoga praksis du kan tage med hjem.

Du er nysgerrig på at prøve bindevævsøvelser – eller Fascial Flow.

Du elsker naturen og ønsker at skabe større kontakt til den.

Du ønsker at mærke din levende krop og lade den udfolde sig på forskellige måder.

Du ønsker at leve fra dit hjerte.

Forbindelse mellem krop og sind med Lene

Gennem dialog og enkle kropslige øvelser som alle kan være med i uanset erfaring, får du mulighed for at blødgøre, afbalancere og vække liv i en vintertræt krop. Du oplever nærvær, fokus og bevidst kontakt med din krop, mens du øger din vitalitet. Sanserne vækkes blidt gennem lyd, bevægelse og opmærksomhed. Nøgleord er udforskning og åben opmærksomhed. Denne praksis bliver din nøgle til dybere kontakt med naturen; i dig selv, og omkring dig.
Du kan læse mere om Lene her 

Yoga med Eliana
I begyndelsen af mine yogatimer er der en kort meditation eller åndedrætsøvelse. Det er med til at forberede krop og sind inden yogaen. I min undervisning vil du blive inviteret til at gå på opdagelse. Der er så meget visdom syd for hovedet, så jeg ønsker, at du skal mærke kroppens energi og sprog. Opdagelserne kan være ”hele”, og hjertet kan være med. Vejene til at lære vores krop og sind at kende er mange, så nogle gange bruger jeg musik – Glæd dig ♥

Du læse mere om Eliana her og på Facebook 

Praktisk

 • Du står selv for transport til Kirsebærgården, (Slettermosevej 15, 4500 Nykøbing Sjælland) men vi er meget gerne behjælpelige med at arrangere samkørsel.
 • Ankomst: Du kan ankomme fredag fra kl 17 og nyde det naturskønne område, indtil der serveres aftensmad kl 18. Undervisningen fredag starter kl 19.
 • Afrejse søndag kl 14.
 • Prisen: 2.600,- per person er ved overnatning på delte værelse, ønskes eneværelse tillægges 150 kr per nat. Der er kun 3 enkeltværelser – book hurtigt hvis det er det du ønsker.
 • Tilmelding:Skriv til lene@beyond-words.dk

Tilmelding er gældende, når betaling er registreret.

Overfør betalingen til Beyond Words, Reg. nr. 3409 Kontonr. 12232209

 • Alle kan være med, uanset hvor meget yoga, meditation eller flow øvelser du tidligere har dyrket.
 • Al undervisning foregår på dansk.
 • I tilfælde af du har spørgsmål, ring til Eliana på 2873 5722 eller Lene på 6133 0808.

Vi glæder os til at være sammen med dig 😊

Lene og Eliana