Lene Alsbæk Nielsen, Psykoterapeut MPF, Supervisor, Mentor

Hos mig vil du opleve en tilgang til terapien som er dyb, kreativ, udforskende, levende og altid tryg. Jeg går side om side med dig, og bibringer nyt perspektiv og forståelse. Vi finder sammen hen hvor der er livfuldhed, frihed og handlemuligheder, og hvor dit sind og din krop finder ro og balance.

Den dybe, meningsgivende væren ind i det som omslutter os alle er min bevæggrund og grundlæggende perspektiv. Jeg tilbyder terapi med særligt fokus på udfoldelse af dit indre nærvær. Mit speciale er at skabe en dyb, stærk og sikker indre forankring, der fungerer som dit kompas og skaber plads og rum til afbalanceret udvikling.

Jeg har hele livet beskæftiget mig med personlig og åndelig udvikling. For mig er nærvær og autenticitet nøgleord i min egen udviklingsproces, og jeg arbejder til stadighed på at lytte ind og være opmærksom på hvad der rører sig i det dybeste. Det giver ro, nærvær og kærlig dybde.

Jeg opfatter mennesket som et væsen med meget stort potentiale; hvert menneske unikt, og med muligheden for at finde kontakten mellem krop og psyke, visdommen i at lytte opmærksomt til hjertets styrke og fine signaler. For mig handler terapi dels om at hele og forløse, dels om at (gen)opdage og udfolde livfuldhed og kreative udtryk samt finde det sted, hvor vi trygt og tillidsfuldt kan stå i det ukendte, det evige, det endnu ikke udtrykte.

Performance

Jeg har arbejdet i erhvervslivet i over 20 år som mediator, underviser, rådgiver og strateg i erhvervslivet, inden jeg i 2017 etablerede min fuldtidspraksis.

En del af mit virke er at følge ledere og vidensmedarbejdere ind i at hvile dybt i sig selv i en verden af performance og forandring. Her arbejder vi sammen og bruger den levende grund og styrke gennem taoistisk mysticisme.