MinPlads

Min Plads i Verden

Har du svært ved at finde dig til rette med både uddannelse eller arbejde og samtidig bevare kontakten til det dybeste i dig selv? Det deler du med mange andre, og det er naturligt at have svært ved at forene de to størrelser. Det er ikke traditionelt noget, som vores opvækst lægger det største fokus på.

Det kan være, du tager afstand fra kravene i den samfundsmæssige sammenhæng i et forsøg på at være tro mod dig selv. Eller måske har du i din længsel efter anerkendelse og succes droppet at finde dig til rette med dig selv og din egen længsler.

Jeg tilbyder et trygt og rum, hvor din livskraft kan få rum til vækst og udfoldelse. Find ud af, hvordan du forener disse to livsrum, uden at gå på kompromis med dig selv. Find frem til de steder i dig, der er frosset. De steder, der længes efter at tø, vågne og udfolde sig. Mærk din egen kraft vågne, og lær at følge den med tillid når den viser dig, hvordan du kan leve i overensstemmelse med det dybeste i dig.

Det er endnu ikke almindeligt, men det kan lade sig gøre at finde din plads i verden og samtidig være i din egen, unikke og dybe spiritualitet. Find skridt for skridt din egen trygge, solide grund at stå på. Vær den du er født til at være – og gå verden i møde.