High-Performance

High Performance

Er du high performing? Møder du en begrænsning i dig selv – eller har brug for gearskifte?

Vi vil alle fra tid til anden i vores arbejdsliv mærke, at det nu er tid til at fungere på en anden måde – på samme karrierespor, eller i et helt andet regi.

Jeg arbejder i min praksis med mennesker i alle positioner – såsom højtydende kunstnere, selvstændige eller erhvervsfolk i ansvarskrævende stillinger, som har brug for ny grund i sig selv for at finde meningsfylde i arbejdslivet. Det er typisk mennesker, der er vant til at være vant til at sætte sig igennem, skabe store resultater og have et fantastisk overblik – som pludselig mærker en forandring i deres relation til arbejdet.

Det der får dig til at reagere og søge ny grund, kan fx være kedsomhed, stresstegn, performance angst, vrede, frustration eller udbrændthed.

At forlade det gamle – uden at kende til det nye, der venter, kan det være meget provokerende og bekymrende. Her tilbyder jeg en tryg, stabil og rummende ramme for dit forandringsarbejde.

Vi arbejder sammen skridt for skridt ind i at finde ud af, hvad du har brug for at sige farvel til, og hvad du ønsker at tage med dig på din nye rejse. Og så påbegynder vi en udforskning af hidtil uudforsket potentiale – som ligger i dig og i muligheder i arbejdslivet. Hvem er du, hvordan ønsker du at træde i karakter i dit arbejdsliv, og hvordan gør du det konkret?