Erhverv

Arbejdsliv – præstation og nærvær

Jeg tilbyder medarbejdere og ledelse erhvervspsykologisk rådgivning med psykoterapeutisk dybde. Siden 2004 har jeg arbejdet indenfor erhvervspsykologien, med performance/autenticitet, teamprocesser, konfliktløsning, mindful cultures og autentisk ledelse. 

En del af mine klienter er i et personligt udviklingsforløb, betalt af den virksomhed de arbejder i. Disse forløb fokuserer typisk på at styrke ledelseskapacitet, ændre samarbejdsmønstre, handle om stress eller arbejds- vs. privatliv. En yderligere effekt er nærvær, selvindsigt og kapacitet til at se dybere, bredere.

Jeg giver supervision og underviser i kortere og længere forløb med fokus på kommunikation, performance, facilitering, konfliktløsning og samarbejde. Mit virke skiller sig ud give deltagere en dyb baggrundsviden om hvad der virker – og hvorfor, så de bliver i stand til at vælge, reflektere og fleksibelt bruge almindelige metoder og værktøjer på en ualmindelig robust og stærk måde.

Jeg har arbejdet i styrelser, private virksomheder/koncerner og finansielle institutter samt med frontrunners, og det bærende koncept er integralt: en sammenhængende forståelse på tværs af individets egen indre oplevelse, ressourcestærke relationer og ydre, fysiske rammer for arbejdet.