Bring nærvær, ro & overskud til krop og sind 

Dette terapeutiske forløb med Fascial Flow henvender sig til dig, der ønsker at arbejde kropsligt og sanseligt udforskende med dit forhold til dig selv, andre og til verden. Vi arbejder i en lille tryg gruppe af seks deltagere med to psykoterapeuter, hvilket skaber et trygt rum for nysgerrig undersøgelse. 

 

Fascial Flow arbejder med vores kropslige hukommelse – og via flydende meditative øvelser i åbent nærvær, skaber vi kontakt til, og genforhandler, kroppens og psykens vanemæssige spor. Det åbne og tilladende skaber ny resonans, bevægelighed, sanselighed og forbundethed med os selv og verden, og kan gå ind og arbejde med de steder og situationer hvor vi mister kraft, ”går død”, stivner eller overreagerer i livet. Via din sanselige kontakt til dig selv, og en indstilling hvor intet er ’rigtigt eller forkert’, reguleres nervesystemet blidt til større balance indefra.

 

Forløbet er tilrettelagt så den enkelte får øvelser, der er individuelt styrkende og opbyggende, og som kan tages med videre i hverdagslivet, og bruges til at harmonisere og finde hjem, når du er kommet på afveje.

 

Forløbet guides af Sidse Jønsson og Lene Alsbæk Nielsen. Begge er vi ved at færdiggøre Fascial Flow uddannelsen, og ønsker gennem dette forløb at arbejder ind i sammenhængen mellem krop og psyke med et meget eksklusivt lille hold.

 

Sidse Jønsson er psykoterapeut og arbejder med traumer, stressrehabilitering gennem naturterapi, skriver pt speciale på psykologi. 

Lene Alsbæk Nielsen er cand.mag. i psykologi og psykoterapeut MPF og arbejder specifikt med det dybe, ordløse potentiale som er uopdaget eller glemt; og som kan frigøre os i forhold til svære eller traumatiske faser af vore liv.

 

Deltagelse kræver ingen forudsætninger, blot en åben nysgerrig indstilling, og lyst til at bringe nyt nærvær ind i dit liv igennem arbejde i en gruppe.