Hvor?

LagoCph 

Nr. Søgade 27A

1370 København K

Mere info: lene@beyond-words.dk

Du er velkommen til at dukke op uden forhåndstilmelding 🙂

Hatha- og body flow – Tirsdag formiddag med Eliana og Lene 

Body Flow – arbejde med bindevævet i din krop – går dybt. Vi bruger vores krop hver dag og ofte i gentagne, ensidige bevægelser, der giver stivhed og smerter. Body Flow arbejder via langsomme og blide bevægelser hele kroppen igennem. Vi arbejder med at blødgøre bindevævet, og med at arbejde funktionelt, med naturlig toning af din krop, så du får mere velvære, en bedre kropsholdning og større bevægelsesfrihed. En session er både afstressende, meditativ og styrkende. 

Vi bruger forskellige bevægelser til at løsne spændinger – lige fra helt bitte små bevægelser, der kun  er lidt mere end tanken, til større bevægelser hvor du bruger hele kroppen. Men fælles for alle bevægelser er, at du laver dem med bevidsthed. Du vil gå hjem med en følelse af, at have givet din krop og dig selv den omsorg den og du fortjener. Du vil som en konsekvens af denne proces opleve at dit stress niveau nedsættes og at du bliver mere afslappet. 

Fire sessioner her i foråret på LagoCph tilbyder en opdagelsesrejse ind i, hvad din krop har brug for.
Hvor kalder den på særlig opmærksomhed? Hvor skal der sættes ind på at smidiggøre, løsne op for spændinger og tone kroppens flow? 

At deltage kræver ingen forudsætninger bortset fra et åbent sind og lysten til at prøve noget nyt. 

Første sæson før sommerferien begynder 21. maj! 
Det bliver i alt 4 gange. Datoerne er følgende: 21/5, 28/5, 4/6 og 11/6. 

Undervisningen er kl. 8.00-9.30. 
Prisen – Introduktionspris for at markere vores første sæson af yoga og body flow på LagoCph: 100 kr. per person pr session.